Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pesto pest pisang

Gisteravond om 18.00u hebben Slow en mske pasta met pesto gegeten. Iets later zei Slow dat die pesto precies op zijn maag lag.
 
Omdat Slow héél erg begeesterd met iets bezig was en dus niet aan slapen dacht, dronk mske iets na elf uur een pisang ambon.
 
Uiteindelijk ging ze om 1u slapen, gedaan met de goede voornemens van om 6u op te staan om een aanval te doen op die berg dossiers.
 
Ze zal zo pas in slaap geweest zijn toen ze verschrikt wakker schoot! Wat was dat? De pisang en de pesto lagen in conflict. De pesto riep: “hier is geen plaats voor ons twee, ik was hier eerst”, waarop de pisang een zure oprisping veroorzaakte.
 
En mske ging rechtop zitten en bemoeide zich in het geschil en zei: “Ruhe in die Bude, alletwee blijven waar je bent!” En tja, mskes wil is wet. Ze zijn alletwee gebleven waar ze waren, maar hebben wel de ganse nacht mskes binnenkant op stelten gezet …

Previous

Efteling

Next

Die Gedanken

1 Comment

 1. 27-11-2003, 13:41:34
  van her en der naar hier en ginder van heinde en…
  tjah;..de loop en de wegen die bepaalde dingen nemen is niet te voorspellen…
  en idd mooi liedjestekst vanBoudewijn De Groot: onderweg….ik ben ook onderweg,maarnaar waar dat weetik niet,ik hoop alleen dat het licht van maan en sterren mij zal leiden naar waar ik zijn moet!
  greetz
  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  CMS

  —————————————————————————–

  27-11-2003, 15:42:36
  bijgeschreven!
  Er is hier weer een hele toer bijgeschreven.
  Roger zei in de middagpauze tegen mij, toen hij hier tussendoor effe aan het lezen was, dat gij heel schoon kan schrijven. Ge vertelt het allemaal zo mooi.
  Ik zeg, ik ga straks effe lezen, dus dat kom ik nu doen.
  En ik vind dat hij gelijk heeft, hier vind ge vanalles wat.
  Tot de volgende keer en kunffelkes.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén