Toen mske in het vierde leerjaar zat, ging Broer op schoolreis naar de Efteling en kwam met verhalen thuis over sprookjesbos, slapende reus, enz … Toen mske aan moe vroeg om daar ook eens naartoe te gaan kreeg ze als antwoord dat ze niet altijd moest willen wat een ander had want dat dat pure jaloezie was en daarbij dat Holland te ver weg was.
 
mske wachtte haar tijd af en toen ze getrouwd was, werden er regelmatig plannetjes gemaakt voor de Efteling, maar het kwam er nooit van.
 
En toen ze vorig jaar zag dat ze genoeg Proxipunten bijeen had voor twee tickets voor de winter Efteling is ze dus met Slow geweest.
 
Het regende … Gedurende een échte plensbui zijn ze poffertjes gaan eten en ze hebben zich zo super geamuseerd dat mske dit jaar terug gaat … in de winter. Dan is er minder volk en kan je sneller overal in, op, door!