Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De samenwerking

Ook al voorgehad?

Ergens in de coulissen van het blog verschijnt een bericht in de zijkolom dat iemand me een e-mail heeft gestuurd. Het betreft een vraag om samenwerking. Je weet wel, ik moet naar één en ander linken en/of er iets over vertellen en in ruil … dat heb ik niet gelezen. Ik heb het bericht weggebonjourd.

Een hele tijd later maar ook al een hele tijd geleden krijg ik een bericht in de zijkolom verwijzende naar een een e-mail met een herhaling van dat voorstel, met vermelding dat ik op de eerste niet had geantwoord. Waarom niet? Wel, heel simpel, voor mij is dat spam, maar dan op een andere manier aangebracht. Ik heb dat bericht zijn voorganger achterna gestuurd.

Eergisteren krijg ik een bericht in de zijkolom verwijzende naar de twee vorige e-mails, nog eens met het voorstel en met de vermelding dat ik op de twee eerste niet had gereageerd. Het antwoord op de vraag: “waarom niet” blijft hetzelfde.

Maar nu staat er wel bij dat er, zelfs bij geen interesse, een antwoord van mij verwacht wordt. En zodoende lijkt het wel of ik de onbeschofte ben. Ik ben niet degene die uit eigen gewin anderen gaat lastig vallen dus ik vertik het.

Er stond ook in de e-mail dat het de laatste e-mail was die ik over het geval kreeg. Ik ben benieuwd.

Previous

Knopen doorgehakt

Next

De gemiste kansen

10 Comments

 1. petergreyphotography

  Ik ook 🙂

 2. Nog nooit ontvangen. Gelukkig maar.

 3. Daar zou ik ook niet op reageren. Je weet maar nooit wat er achter zit.

  • ms

   Daarom juist!

   Op van die spam e-mails mag je ook niet reageren omdat er soms linke zaken achter zitten. Waarom zou het op deze dan wel moeten?

 4. Daisy

  Zoiets gaat ook hier regelrecht de vuilbak in!

 5. De brutaltiteit ten top.
  Hou vol!

 6. Reageer ik ook niet op

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén