SS gooit Slow buiten en als hij beslist van niet meer terug te gaan, is de wereld te klein, wil ze hem terug en is het allemaal de schuld van mske die hem wel wou. Slow is bij mske gebleven.
Iemand smijt haar vriendje buiten uit haar appartement en als die knul dan eindelijk met Zus een relatie aangaat, wil die eerste hem terug en is Zus de slechte. Die kerel gaat terug, al vertelt die ex- en terugvriendin, tegen ieder die het horen wil, dat ze hem enkel wil omdat hij zo lief is tegen hare kleine want voor de rest is de zijne maar ne kleine.

Iemand maakt het uit met Dimi en als Dimi dan een relatie aangaat met Nichtje, wil die eerste hem terug en is Nichtje de slechte. Want ze had het af gemaakt om met een andere te beginnen en die andere had het met haar af gemaakt. Dimi blijft bij Nichtje.

Toevallig drie vrouwen, maar het bestaat in de omgekeerde versie ook. Wat voor een soort is dat? Gewoon het soort dat verguist wat ze hebben, maar wel wil wat een ander heeft, al is dat dan precies de verguisde die begeerlijk wordt omdat hij afgepakt moet worden? Of is het chantage tegenover de partner? Als je dit of dat, dan ga je er uit?

Resultaten?

Over Slow en mske moeten we het niet meer hebben, dat resultaat is gekend en positief.

Zus is een ander paar mouwen. De sukkelaar die daar ooit nog een boon voor krijgt zal serieus goeie papieren moeten voorleggen en over veel overtuigingskracht beschikken.

En voor die laatste, tja, ze probeert nog altijd en Nichtje krijgt het op haar heupen en Dimi op zijn zemelen.