Slow maakt een website voor Zus. Zus is in een dansgroep. En alhoewel ze daar eerst bij was voor de fysiek, kreeg ze al snel de smaak terug te pakken. Ze had dat ooit al eens gedaan in haar puberjaren.

Nu werd haar gevraagd in de showgroep te gaan en dus maakt Slow een website. En mske hoort hen graag tegen mekaar bezig.

Hoe liever Zus iemand heeft hoe harder ze plaagt. Als Zus gewoon vriendelijk, beleefd is tegen iemand dan kan je er al van op aan dat ze de persoon in kwestie niet erg mag.

Zo wist ze al van bij aanvang aan de juiste toon te treffen om Slow over een schuwheid, tegen de dochter die de zijne niet was, te helpen.

En hij lachte wat met haar geplaag.

De dag echter dat Zus besliste dat Slow, het nieuwe oude TV-toestel niet goed had gezet en tegen Poepie en Slow zegde hoe ze de kast en de TV moesten zetten, zag mske Slow enkele malen iets willen zeggen en terug inslikken. Tot hij het niet meer kon houden en hij zei: “Amaai, jij commandeert ook graag!” En toen wist mske dat alles in orde was.