Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schrijfblog vs illustratieblog

Vanavond hebben we een prachtfoto in handen gekregen. Geen kunst, al heeft de fotograaf net op tijd afgedrukt om het gezegde: “hij straalt van geluk” voor eeuwig vast te leggen.

Och ja, het zal weer aan mskes romantische aard liggen zeker dat ze die zo goed vindt, maar in elk geval gebeuren er in de lelijke wereld ook mooie dingen.

En waarom we die foto hier niet zetten? Er zijn nog altijd dingen waarover we niet in discussie willen gaan, evenals er dingen zijn die nog altijd van onszelf zijn zonder dat we de wereld daarvan kond willen doen.

Zoals de foto van Amke en Ella … die er bijna gestaan heeft. Hij komt er niet. Waarom niet? Simpel. Dit blog wil een weergave zijn van wat belangrijk is voor ons en wat er zo allemaal door ons hoofd gaat. En dus zouden Amke en Ella daar op horen. Maar die afweermuur bestaat ook nog altijd en die kunnen we niet beter illustreren dan door de dingen die heel persoonlijk zijn, ook heel persoonlijk te houden.

Previous

Gestlemen

Next

Bedenking

1 Comment

 1. 17-01-2006, 11:51:31
  afwegen
  jaja, inderdaad het is telkens een peinsinsken …. over wat er nu niet of juist wel skynetkundig de wereld moet ingestuurd worden, hoewel ik dat persoonlijk nogal ruim zie.
  groeten é.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén