Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kerstwensen

Oeps! Twee dagen compleet van de wereld geweest of misschien kunnen we beter zeggen dat ze twee dagen compleet óp de wereld zijn geweest.

Twee zalige drukke dagen met Amke en Ella, geen dagelijkse sleur, geen gezeur, geen werksituaties, ware het niet dat uitgesproken gisterenmiddag Meneer Sloddermans zich roerde en opbelde. Dat doet hij altijd als hij weet dat mske eens konzjee neemt, daarmee dat ze het gewoonlijk niet meer zegt, maar deze keer had ze niet anders gekund.

Waarom dan “oeps!” Omdat we geen enkel mailkerstkaartje hebben gezonden maar er wel hebben gekregen. En aangezien Amke en Ella, niet alleen zij natuurlijk, hier straks terug aanbelanden zien we niet echt kans om daar nog snel wat aan te doen. Nog meer, mske heeft een hekel aan snel voor dingen, waarvan ze vindt dat ze tenminste gemeend moeten zijn.

Dus de mensen die ons een kerstwens zonden per mail, allemaal geweldig bedankt en ook onze beste en hartelijkste kerstwensen en jullie krijgen gegarandeerd een kaartje terug als mske tijd heeft om moeilijk te doen over de keuze van wat ze juist gaat zenden.

Previous

Drempel te hoog of treiteren?

Next

Omtert

1 Comment

  1. Prettige feestdagen Mske,een kaartje hoeft niet eens om iemand het allerbeste toe te wensen.Dat voel je toch zo.Geniet maar van de kleinkinderenze worden toch zo vlug groot!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén