Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het heerschap

Het heerschap waar we het willen over hebben, willen we niet bij naam noemen. Trouwe lezers weten dat ik niet op bepaalde dingen gegoogeld wil worden. Dit is er één van. En neen, ik heb het niet over die van Tongeren, die krijgt al te veel aandacht, maar ik heb het over die ene die, met of tegen haar zin, iets maar wat gedaan heeft met een kamermeisje in een hotel in Amerika.

Dat heerschap is nu terug in zijn vaderland en vraagt nu dat ook het burgerlijke proces tegen hem wordt stopgezet aangezien hij op het ogenblik van de feiten onschendbaar was.

Wat wij daarvan vinden is dat die onschendbaarheid van wie dan ook eens zou mogen opgeheven worden. Ze hebben altijd de mond vol over racisme en discriminatie. Dit is een topper van discriminatie. Want dat is wel bewust aan de meerderheid van de wereld tonen dat ze denken dat ze beter zijn.

Wie niks te verbergen heeft, heeft die onschendbaarheid niet nodig.

Previous

De cinema

Next

Beschermd: Bizar

6 Comments

  1. zéér juist!

  2. Ik zou het niet beter kunnen zeggen!

  3. Inderdaad..onschendbaarheid is toch wel iets dat volledig uit de tijd is… net zo goed als de opvatting dat de grote blanke man altijd gelijk heeft..euhmmm..!

  4. bea

    Correct!

  5. Het zijn dikwijls die onschendbaren die misbruik maken van hun onschendbarheid.Dat laatste zinnetje van je vat het goed samen.

  6. oooh die onschendbaarheid, dat is zo onnozel hé, dat is zo goed of zeggen dat iemand met een hoge functie alle criminaliteit mag doen die er bestaat

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén