Straf! Eerst het eerste voorvalleke! We hebben al verteld over het feit dat twee gsm’s niet door eenzelfde bankrekening kunnen gevoed worden. Meldt die gsm van de zaak dat hij op minder dan 3€ staat. En mske begint te toetsen. Die verdommeling vraagt toch een codenummer zeker! “Grom” dacht mske en ze stapte daarnet naar de Mobistar winkel, waar bleek dat de knul in Antwerpen daar gewoon een nummer had in gezet. Dus zei mske: “zet het dan maar terug op de andere, dan valt het van deze gewoon weg”. Wat ne kwispel moet je daar nu voor zijn zeg?

En mske kwam thuis en zei: “half uurke” dat wil zeggen: “time out”. Dan legt ze even haar hoofd op haar armen, maar nu was ze echt in slaap tot … ineens naast haar oor het watervallekesmuziekske van de zaakgsm. Ze neemt op en iemand vraagt: “met wie spreek ik”, maar mensenlief, azo kortaf. En mske, ja die reageert op gevoel hé, antwoordt: “dat vraag ik me ook af”, waarop de gsm antwoordt: “hé zeg, als je zo gaat beginnen …” Zo beginnen? Maar mens toch, zo eindigen ja, en terwijl mske op het afleggen knoppeke duwde, hoorde ze nog: “hallo … hallo …”

Slaap dan eens!