Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gecamoufleerde verjaardagswensen

Dat Slow en mske een oplaadkaart hebben voor de gsm omwille van een gebrek aan dekking hier ter plaatse, dat hebben we al gezegd. Dat Slow en mske daar uitermate tevreden over waren, dat hadden we denkelijk nog niet gezegd.

Na de laatste oplaadbeurt echter, kregen ze op elke gsm een bericht dat ze konden winnen via de Mobistar website, wat mske dan ook deed. Maar daar moest ze de gegevens invullen. “Ze zullen nu wel nieuwsbrieven zenden” dacht mske, maar ze dacht er onmiddellijk bij “dan schrijven we ons gewoon terug uit”.

Ze kregen geen nieuwsbrieven maar Slow kreeg gisteravond om 10.03u een smske. “Hoe kunnen die weten dat ik vandaag verjaar?” vroeg hij. En ondanks dat hij 3€ belwaarde bijkreeg, als hij daarvoor eerst nog smste natuurlijk, was mske een beetje geërgerd. We hebben het al gezegd, mske heeft een bizarre opinie over verjaardagen en wat leuk is op verjaardagen en daar horen commerciële sms’en niet bij.

Zo kreeg zij ooit op haar verjaardag, ook ’s avonds als het huis vol volk zat een telefoontje van Yves Rocher. Yves Rocher heeft mske daarna nooit meer gezien.

Dat houdt in dat ze nu moet uitpluizen hoe ze Mobistar aan hun verstand kan brengen dat ze, commercieel gezien, een serieuze flater gaan slaan als ze op mskes verjaardag zo een truut durven doorsturen.

Previous

Verandering in Cochem

Next

Springen zonder springtouw

3 Comments

 1. onbegrijpelijke

  Hey,

  Van harte een gelukkige verjaardag in ieder geval!

  Onbegrijpelijke

 2. mogen wij je een verjaardagswens toe sturen als het zover is? Ik ga je niets aansmeren.

 3. tja, weer te laat (excuus dat we het land uit waren…???)
  maar niet minder gemeend, slow nog van harte!

  ook van han natuurlijk!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén