Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Opzij Opzij Opzij

Allee zeg, mske vertelt ook eens iets.

Deze morgen reden ze richting Hasselt en ze komen aan het rond punt. Ze rijden rond dat rond punt en dan rechtdoor en ineens rijdt die vrachtwagen, die éérst naast hen reed, schuin, half op hun baanvak, voor hen en mske dacht nog: “allé, ziet die ons nu niet?” maar Slow, die remde … alles toe … en achter die vrachtwagen hing nog een aanhangwagen en toen dacht mske dat dat ne vieze vettige killer was.

Want ze kon accepteren dat die zich wat misrekende in de lengte van zijn vrachtwagen, maar als daar nog een aanhanger aanhing was daar geen kwestie meer van misrekening maar van : “opzij, ik ben groter”.

En mske zei dat ze zo zou dood zijn zonder dat ze het wist.

Previous

Beterschap of innige deelneming?

Next

De terugkeer

1 Comment

 1. 06-02-2006, 21:24:46
  geluk
  tegenwoordig heb je er een hele dosis van nodig op de baan
  zie zulke dingen alle dagen
  nog een fijne avond……groetjes…..scottie
  http://dirks.skynetblogs.be
  scottie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén