Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bussen die pssst doen

Nu wordt het toch stilaan tijd dat ze thuis komen. Nu zijn ze toch al lang weg. Alhoewel … het is wel rustig in huis zo.

Weet je wat ik vanmorgen weer voor had? mske heeft een bus deo in haar schuif zitten en die had ze vanmorgen op het buro gezet. Ineens herlegt ze een pak papier, waar ze al een pooske mee bezig was geweest, tegen die bus deo. Die bus deo op mijne kop!

En ikke weg. En mske maar roepen van: “Sloefke, Sloefke”. Ik moest het niet weten. Ik moet al niet van die pssst bussen hebben en dan gaan ze daar nog wat vrolijk staan mee gooien.

Alhoewel … te rustig is ook niet goed hé.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

De wieoewieoelichtekes

1 Comment

 1. 29-01-2007, 00:13:46
  =^..^=
  ahummmmm troost u Sloefke, ik krijg geregeld ne sjot van mijn bazinneke… boven ligt er donkerblauw vasttapijt en ik ben pikzwart van van boven, zodoende ziet ze mij niet altijd lopen in den donker op de paljé
  Daarvoor alleen al bennekik blij dat we binnenkort verhuizen… bazinneke zal mij beter zien lopen in den donkeren

  http://talleke.skynetblogs.be
  Indy, de kater van Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén