De onderste schuif van het buro schoof niet meer. Dat was niet zo gezond. Niet voor de schuif, want die dingen dienen om te schuiven, ook niet voor Slow en mskes benen. Een openstaande schuif net daar waar de doorgang is, is vreed gevaarlijk.

Vanmorgen vroeg, zoals gezegd, Slow was vroeg op omdat mske gisteravond vroeg wou gaan slapen, is hij ter compensatie vroeger op gestaan. In elk geval, vanmorgen vroeg, zo iets rond zes uur, toen mske zich nog eens omdraaide, hoorde ze geluiden als van iemand die een kast versleept. Ze dacht eerst dat Slow alle meubelen aan het verhuizen was, maar het lawaai leek wel van buiten te komen.

In elk geval, ze viel terug in slaap en toen ze opstond … tada! was de schuif gemaakt.

Die schuift nu zo soepel dat ze moeten opletten dat ze niet los door het buro schiet.