Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Woelen en wind en wekken

Gisteravond heeft mske geen Sedinal meer genomen om redenen waar we het straks eens zullen over hebben en om eens te zien wat dat geeft. Ze sliep dan wel tot vanmorgen half zes maar daarna viel ze niet meer terug in slaap zoals ze met de Sedinal wel deed.

Bovendien wordt Slow dan stilaan wakker en dat is ook geen lach. Dan kijkt hij op de wekker en jeukt zijn neus. Oh neen, zijn rechterbeen ligt niet goed, efkes goed leggen. Door dat te herleggen ligt het linker been ook niet meer goed. Hij neemt mske nog eens lief vast. Hij moet efkes in zijn oog wrijven. Oei, nu ligt mske toch met haar hoofd op zijn arm zeker en die begint te slapen. Hij herlegt zich even en merkt dat het dekbed wat naar mskes kant is afgegleden. “Floep” zwiept dat ding weer zijn richting uit. De zucht van de windverplaatsing onder dat dekbed is niet warm, bovendien is mskes warme plaatske ook verdwenen. Ze neemt hem vast en zegt: “jong, lig toch eens stil, naast zo een woelwater kan niemand slapen”. Hij beweert stil te liggen. Maar zijn neus jeukt weer. En hij herlegt haar hand, want dat ligt zo net op zijn rib.

Bij de uurverandering heeft hij de wekker een minuut te vroeg gezet, een volle minuut, die wekkerradio springt dan wel niet aan maar elke morgen zegt hij op het wekkerzevenuur: “loopt die gsm nog niet af?

Straks gaat mske die wekkerradio eens onder handen pakken.

Previous

Het parapluutje

Next

Lap!

1 Comment

  1. 04-04-2006, 08:20:45
    wapperen
    met het dekbed is bij ons ook ten strengste verboden! LOL

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén