Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zo een slechte dag

Ergens deze voorbije week was er wel zo een dag. ’s Morgens stond mske op en zag dat ze vergeten had de werk-gsm op te laden. Ze namen de kabel dan maar mee. Eens ter plaatse vergeet mske haar bril in de auto. Daardoor kan ze dan nog maar eens terug naar de auto. Dan merkt ze dat ze de cola light ook nog vergeten is. Nog maar eens naar de auto. Ze hoorde haar voeten zuchten. Iets later rolt de kogelschrijver van het notablok, vanachter naar het rek. mske wil die pakken, die schiet tussen de legger en de achterwand door, een plank lager, ze wil die pakken, die schiet tussen de legger en de achterwand door naar de onderste plank en die ligt vol rommel..

Nog wat? Ja hoor. Ze wil met de grote bijvulbus, de kleine bus vullen. Eens dat klaar is, wil ze de grote bus afsluiten me de dop van de kleine bus. Lap! Die valt er in. Een heel gegoochel later heeft ze die er terug uit gekregen.

’s Avonds krijgt ze een mailtje van de afgevaardigde van de klant, zeggende dat er volgens hem een foutje was geslopen in het dagverslag dat mske hem gemaild had. Ja lap! mske had een “1” geschreven i.p.v. een “4”. Hij had er bij gevoegd dat hij vanmorgen goed wakker was. mske heeft dan maar geantwoord: “gij wel, ikke blijkbaar niet.

Previous

Dagen om in bed te blijven

Next

Uit eten

1 Comment

 1. 13-05-2007, 20:14:29

  oef binnen!
  ik heb dat hier gelezen zonder kat,
  is dat gedoe in leuven nu nog niet gedaan?
  allez tis te hopen dat je vanaf morgen die vier
  uit de een weer herkend!
  doeiie
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Kathy

  —————————————————————————–

  13-05-2007, 20:17:02
  =^..^=
  hihihi…. sorry dat ik lach maar ik vind dat van die dop zoooo geinig

  ))

  http://talleke.skyblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén