Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ring

Het is al jaren geleden dat mske, toen ze samen met Slow in Chamrousse was, zich een ring kocht, een zilveren ring met een steen. Ze kocht die omdat ze die zo mooi vond. mske draagt de ring haast dagelijks.

Een dikke anderhalve maand terug zei de kapster ineens dat mske zo een mooie steen had. Ze noemde de naam van de steen, maar mske is die alweer vergeten.

Nu vorige week weer, mske stond haar handen te wassen in de sanitaire voorzieningen en merkte dat de vrouw naast haar haar telkens opnieuw stiekem bekeek. In die mate dat mske opkeek en de vrouw bezag. Die zei: “mevrouw, u heeft een mooie ring”.

mske bekeek haar ring en ja, nu merkt ze terug hoe mooi die is. Een mens zijn zienswijze moet af en toe eens opgefrist worden.

Previous

De totstandkoming van de geschikte plaatjes

Next

In beeld

7 Comments

 1. Niet eens op internet opgezocht of die kapster kennis van zaken had..??

 2. ms

  Natuurlijk wél! Wat die kapster zei raakte kant noch wal. Ik heb zelfs op internet gezocht wat het wel kon zijn en ik ben er zo ongeveer uit.

  Nu gaan we vrijdag namiddag op stap en ik ga gewoon eens navragen bij iemand die het kan weten. Ik wil namelijk nog een ring bijkopen.

  Maar daarover maak ik nog wel eens een postje.

 3. Sloef goede morgen,

  zo’n compliment is toch altijd meegenomen !Fijne groetjes)pepino
  p.s.wat bedoelt ge met niet tot aan de kantlijn geraken ?

 4. Hahahaa..dat dacht ik wel, dat je dat uitgezocht had hahaha!
  Ik kan me de kleur van je ringen niet meer herinneren..wél nog dat er een flinke steen bij zat hehe. Maar sieraden zijn niet zo mijn ding hè. Ken wel wat van halfedelstenen echter..heb zelf een hangertje van tijgeroog..dat links in het midden.

 5. ms

  Het gaat inderdaad over die flinke. Ik denk dat ik weet wat het is, maar zelfs daar twijfel ik aan. Ik ga het eerst uitzoeken eer ik zeg wat het is. Ik wil hier geen flaters slaan.

  Tijgeroog is het niet, er zit te weinig geel in.

 6. bea

  Je kan zodanig aan iets gewend zijn dat je er de schoonheid niet meer van ziet. Goed dat anderen die het voor het eerst zien, zeggen dat het mooi is. Een boost om terug trots te zijn om het schoontje

 7. bea

  om = op

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén