Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wie zoekt die vindt of loopt er per toeval op

Terwijl ze zo rondliepen zag mske iets op een paneel vermeld en dacht: “daar ga ik toch eens horen over al ie tegenstrijdige informatie aangaande” en ze begon een gesprek met de standhouder. En in de loop van dat gesprek zei de man iets waarop mske haar oren spitste want ineens bleek dat die firma nét dat kon leveren wat tegen mske al gezegd was dat het niet bestond. Of beter gezegd … iemand van bij de netbeheerder had gezegd dat het bestond maar dat hij geen namen mocht geven, terwijl bij nader onderzoek iedereen beweerde dat het niet kon.

Slow en mske hebben dan maar eens grondig geïnformeerd, een brochure meegenomen en toen ze de naam en het adres zag keken ze wat verbaasd. Die firma zit hier in de buurt en Ze zijn daar zelfs al binnen geweest … enkele jaren terug maar dan voor iets gans anders.

Toeval is een raar ding!

Previous

Hij had precies geen goesting

Next

Als dat geen duur brood is

1 Comment

  1. 04-02-2008, 02:42:20

    Over dat toeval heb je eens een mooie oneliner van Einstein gepost.Kom hier ergens op het net reclame tegen over muziek:apoligize,en muziek dat zijn maar moment opnames,je zou daarnaast dan bijvoorbeeld die mooi song kunnen zetten van PP Michiels die dan over changes bezig is,dan nog die opmerking die hier valt van zijn er die dan zeggen over iets dat het niet kan,zo kunnen we blijven bezig zijn hé,wat kan er niet?sommige dingen vragen even meer tijd zo te zien met iets meer toeval

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén