De naam mske is eigenlijk een verkleinwoordje dat Elfke beginnen gebruiken is. Oorspronkelijk noemde mske zich gewoon ms. En dit heeft, om alle mogelijke misverstanden te vermijden, niks te zien met MicroSoft noch met de ziekte. Het betreft hier enkel haar initialen. Laat ons zeggen dat mske eigenlijk “Mysterieus Specimen” heet. En aangezien mske een zaak heeft, staat ze “ongeveer” als volgt in het telefoonboek “Mysterieus Specimen’s buro”. Heeft ze al twee maal ± volgend gesprek gehad:
 

mske: “Mysterieus Specimen”
 
aloke: “Kan ik de zaakvoerder spreken?”
 
mske: “Wat kan ik voor U doen?”
 
aloke: “Ik wens eigenlijk de zaakvoerder te spreken.”
 
mske: “Waarmee kan ik U helpen?”
 
aloke: “Is de zaakvoerder er niet?”
 
mske: “Juffrouw/Mijnheer, blijkbaar heeft U er nog niet aan gedacht dat een vrouw ook de zaakvoerder kan zijn; ik denk niet dat U me iets te vertellen heeft.”

 
De eerste keer dat dit voorviel had iemand gezegd dat ze toch beter gewoon had vermeld dat zij de zaakvoerder was, maar jà … als je iemand opbelt die met Mr. X in het telefoonboek staat en er wordt opgenomen met Mr. X, dan weet je wél met wie je te maken hebt, logisch gezien toch! Bij mske zegt dat dan “klik” ergens binnen in haar hersenen en dan gaat ze over op “automatisch”.
 
Anderzijds, heeft de notaris onlangs gezegd dat het hoog tijd wordt dat de mensheid “opgevoed” wordt. Volgens mske is dit een vorm van opvoeden.
 
Deze morgen weer, maar deze keer was het een variant en werd er gevraagd: “Of bent U de zaakvoerder?”
 
Zou dat nu werkelijk telkens de zelfde firma zijn die zulke telefoontjes doet voor anderen?