Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat als je niets meer kan zeggen?

“mske” vroeg Betty een pooske terug “heeft Wachtebroer jullie eigenlijk al gezegd dat …” Maar Wachtebroer had niks gezegd. Nu was het toch wel toevallig in hetzelfde gesprek dat Wachtebroer begon over de operatie, die toch niet niks was geweest.

Op haar vraag waarom hij dat niet had laten weten zei hij: “mske, je kent onze Slow toch, die maakt zich dan direct zo ongerust”. mske heeft maar niet gezegd dat Slow veel minder ongerust zou zijn had hij het wel geweten en bovendien dat alles goed gegaan was.

Ach ja, het harde ras. Zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt.

Previous

Een steek laten vallen

Next

Slow en mske

1 Comment

  1. 14-09-2006, 19:28:19
    ))
    soms zwijgen voor bestwil maar ja…nadien is het toch nog schrikken.
    Eind goed al goed.
    http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
    dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén