Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De geschiedenis … heeft een ander eind

Vorige week woensdag ’s avonds zei mske: “we gaan morgen te voet naar de markt, dat is dan ons wandelingske van 3km heen en 3km terug, en we brengen kiekenbillen mee”. Donderdagmorgen regende het, meer nog, het spetterde er uit als een op hol geslagen doucheknop.

Gisteren zei mske: “we gaan morgen te voet naar de markt, dat is dan ons wandelingske van 3km heen en 3km terug, en we brengen kiekenbillen mee”. Vanmorgen regende het, meer nog, het spetterde er uit als een op hol geslagen doucheknop.

We kunnen er ook niet aan doen dat het hier alle weken hetzelfde scenario is, al dachten we eerlijk gezegd dat we daar vorige week al iets over verteld hadden.

Ze zaten hier dus achter hun pc, of voor, naargelang persoonlijke voorkeur, en dachten aan de brief die bij de bank binnen moet en verder dachten ze: “kiekenbillen, kiekenbillen, kiekenbillen”. “Als we nu met de auto gaan” stelde Slow voor “en we vinden geen parking, dan rij ik een toerke rond het blok terwijl jij snel efkes alleen naar de markt loopt”.

Zo gezegd, zo gedaan. Er was parking en ze zijn met hun twee en een paraplu over de markt gestormd. Er waren meer gaten dan kramen en meer paraplu’s dan mensen.

Previous

De pasvit

Next

Het schotelvodgevoel

4 Comments

  1. maar wel kiekenbillen.. gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven..

  2. hahahaha ,das een goie ,maar jullie hadden dan tenminste toch kiekebillen!

  3. of hoe simpel het leven kan zijn…

  4. Ik kom even afscheid nemen. Nog veel succes !

    Beste groeten

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén