Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spelbrekers

Donderdagmorgen zouden Slow en mske naar de markt gaan en zo terwijl ze er toch waren zou mske wel eens bij de bibliotheek binnenspringen, maar toen stond ze zo humeurig op.

Vrijdag, zo rond drieën vergewiste mske zich van de openingsuren van de bibliotheek en besliste ze nog snel een superslagske door te geven en dan maar speciaal naar de bibliotheek te rijden. Daar hing een briefke op de deur zeggende dat ze op vrijdag 11 juni dicht waren. Ze hebben dan maar melk gehaald. Gelukkig maar, maar dat komt nog.

Zaterdagmorgen zouden ze naar de markt om tomaten rijden en vandaar kippenbillen meebrengen voor ’s middags bij de frieten. Ze had ook de openingsuren van de bibliotheek van St. Truiden opgezocht en zou daar dan maar eens lectuur gaan halen. ’s Morgens toen mske opstond hing er een loden lucht, ze sprong de douche in maar toen ze eruit sprong was het buiten ook al aan het douchen. Het leek wel of de duvel ermee gemoeid was. Het bleef maar regenen en het bleef maar regenen tot mske besloot dat het laat genoeg was om te beslissen dat het te laat was om nog te vertrekken. Toen stopte de regen. Slow maakte zich bezorgd om het noeneten. Er was niets uit de diepvriezer gehaald en er was niks voorzien. mske zag dat helemaal zitten, ze zou wel macaroni maken. Gelukkig hadden ze die melk gehaald.

Zondagmorgen zouden ze na het stemmen dan maar naar Tienen naar de markt om tomaten rijden. Neen! Het regende niet. Alleen zag Slow deze morgen vroeg dat er omwille van de verkiezingen geen markt was. Naar Slow’s eigen zeggen is het ganse culinaire weekeinde verprutst.

Previous

La poupée qui fait non

Next

Weet je dit weetje?

1 Comment

  1. ja je hebt van die dagen dat alles kan tegenzitten.Maar stemmen heb je toch wel kunnen doen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén