Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Joepie de poepie!

Amke en Ella zijn hier. Gisterenmorgen ging de telefoon en wist Zoneke te melden dat hij vanmorgen zeer vroeg uit de veren moest voor ’t werk en dan moeten Amke en Ella ook zo vroeg op en omdat hij dan Bollie en Amke en Ella nog naar mamaBollie moest brengen moest hij nog vroeger op …

Zodoende lasten Slow en mske maar direct een dagske vrij in en gingen Amke en Ella gisterenavond nog halen.

Ik was zo blij van hen te zien dat ik onmiddellijk de trap afkwam om hen te begroeten. Waarop Amke onmiddellijk vroeg of het nog geen tijd was om me eten te geven. Ze moesten meer komen.

Ze hadden zoveel te vertellen en zoveel te bekijken en de nieuwe -oude- boeken te sorteren. Ze wisten niet welk verhaaltje ze nu eerst wilden en ze moesten de puzzels toch nog uitproberen en ondanks dat Slow en mske nog snel chocomelk gaan halen waren, hebben ze daar geen van hun vieren aan gedacht.

Amke en Ella wilden al lang nog eens naar de speeltuin in het dorpke achter de berg en dat gaan ze vandaag dan maar doen, voor de middag, want de temperaturen die ze geven zijn niet bepaald bevorderlijk voor twee kindjes op een speeltuin.

Hopelijk kunnen ze zo ver stappen, want anders kan Slow te voet terug komen om de auto te komen halen.

Previous

Magic Moments

Next

De speeltuin

2 Comments

 1. *A*

  Tof zo’n dagje. Zo te horen hebben Amber en Ella er ook van genoten!

  Ahja heb je een award gegeven!

  Liefs!

 2. hopelijk was het een mooie speeldag!
  Hier was het met temperaturen boven de 30° zelfs te warm om aan een speeltuin te denken.
  Zwembadweer was het tot vanavond zelfs!En nu zitten we te wachten op e regen die van Frankrijk zou komen! Zwarte wolken genoeg gezien deze avond ,maar nog geen regen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén