Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Over uitspattingen gesproken

“Weet je nog, toen we nog naar de Lidl gingen winkelen” vroeg Slow “die lekkere salami’s die we toen kochten”. Vermits ze aan de Lidl voorbijkwamen, stapten ze de parking over en gingen binnen. Het was drie jaar geleden en ze twijfelden efkes welke die lekkere salami’s wel waren, maar ze stapten buiten met een salamisosjies in de rugzak.

Op de veldweg naast de treinsporen, zo in de zon, bedacht mske dat het dom was dat ze geen pilsjes gekocht hadden. We hebben het al gezegd, mske lust geen pilsjes maar zo in de eerste warme dagen, en blijkbaar nu ook in de laatste warme dagen, kan ze daar soms eens zin in hebben.

“Geen probleem” zei Slow “dan stappen we straks in het buurtwinkelke binnen en kan ik voor mij een pakske chips meenemen”. Ze zijn het buurtwinkelke buiten gestapt met twee pilsjes en een grote zak chips in de rugzak.

Maar alles is al op hoor … behalve die salamisosjies natuurlijk!

Previous

Valse veiligheid

Next

Huishoudzaken

3 Comments

  1. Jurgen

    Toch al eens geproefd of het dezelfde salami is ? Smakelijk en prettig weekend.

  2. ms

    Ja hoor ! En dat was lekker bij die pilsjes.

  3. Het was een romantische dag daar bij jullie !!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén