Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van parking

“Maar allee” zei Slow terwijl hij opzij keek naar de parking van de Lidl. Meestal kijkt Slow voor zich uit als hij met de auto rijdt en aan de parking van de Lidl is eigenlijk niets te zien. Dus vroeg mske wat er scheelde.

Slow legde uit dat hij hier ergens in één of ander plaatselijk gazetteke of boekske of blaadje had gelezen dat je op de parking van de Lidl de parkeerkaart moest leggen wegens blauwe zone, maar hij had gedacht dat dat voor de grap was.

Nu echter reden de blauwe mannekes over die parking en daarmee was het Slow opgevallen dat daar wel degelijk borden blauwe zone stonden.

Zit de Lidl mee in het complot? Want de Lidl is niet zo ver van het centrum en op die parking staan altijd meer auto’s dan er klanten in de winkel binnen zijn. Dat stoort Slow en mske nu niet, want sedert onze nieuwe Colruyt open is gaan ze niet meer naar de Lidl, maar mske vraagt zich af aan wie het wel stoort. Zoals gezegd, die parking staat nooit halfvol. De parking van de GeeBee daarentegen staat propvol en daar kan je de kouw seskes van krijgen als je daar binnen moet zijn maar geen plaats vindt. Niet alleen de kouw seskes, maar ook lange armen als je van aan de GeeBee met twee pakken cola naar de parking van ’t station moet.

De parking van ’t station? Die staat natuurlijk overboeft door al die blauwe zones. Dat gaat nog wat worden als ze aan de werken van het stationsplein gaan beginnen.

Allen naar de Colruyt parking … die dan waarschijnlijk een bareel zullen placeren!

Previous

Ons dak is af

Next

Taal

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén