Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Je moet je goed informeren zeggen ze dan

Gisteren stonden ze voor het rode licht, Slow en mske. Iemand had daar zomaar een rood licht geplant op de grens van ons dorpke waar ze vorig jaar, zoals reeds gezegd, gestopt waren met het leggen van een gasleiding.

Waar ze nu mee bezig zijn, dat weten we niet. Maar dat ze daar als mollen in de grond aan het wroeten zijn, dat weten we nu wel, aangezien we ’t gezien hebben, Slow en mske dan. Maar ze volgen de grote baan niet. Neen, ze slaan af met hun mollengang richting, jawel richting waar die nieuwbouw zich ergens bevindt.

We zijn er zeker van dat het hier geen voorkeursbehandeling betreft, bah neen! Aan zoiets zullen ze zich toch niet laten kennen zekerst. Allee nu!

Previous

Niet te vroeg en niet te laat

Next

Cultuur

3 Comments

 1. dat is met dat geld van die boete’s zeker,dat ze nu de buizen kunnen doortrekken.t’zijn allemaal charlatan’s eerst geven ze premies en gratis aansluiting,en dan trekken ze de prijzen omhoog.maar ik kreeg het ook spaans benauwd toen we het hoorden van die boete,wij hebben ook accumulatie plus een houtkachel,want anders betaalt ge u inderdaad blauw,of ge zit blauw van de kou!
  maar geen paniek t’is alleen voor huizen gebouwd na 2006. grtjs…

 2. Toen wij bouwden lag er hier niks. We moesten wel mazout nemen! En nu krijgen we het dubbel warm :één keer van de verwarming en één keer van de rekening!

 3. Han

  ik héb het ooit eens geblogd.. hout, stookhout, dat is.. koop je in de zomer. als er geen vraag naar is zijn de prijzen laag..
  met je olieboer een contract afsluiten op een moment dat de olieprijs laag is, en afspreken dat ie je voor die prijs (die op dat moment iets bóven de handelsprijs ligt, maar lager dan de te verwacvhten prijs) een jaar of drie levert..

  hoe is shell ooit groot geworden

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén