Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Belg met de baard

Het gesprek tussen hen drie ging over diegenen die telkens wat aan te merken hebben op het avondeten. En het meisje zei:”de Belg met de bril en de baard zei: honger is de beste saus”.

mske bekeek M. M. bekeek mske en hij vroeg: “zou Slow dat zeggen?” Hij zei natuurlijk niet Slow, hij zei Slow’s echte naam. mske keek bedenkelijk en vroeg zich ook af of Slow dat zou zeggen. Bovendien heeft Slow geen baard, wel een flink uit de kluiten gewassen snor, dat wel, maar de beschrijving kon enkel en alleen op Slow slaan aangezien geen van de andere mannen voorzien is van enige gezichtsbedekkende haargroei.

Oei, meiske, het is wel riskant van dingen te vertellen van iemand tegen iemand zonder te weten hoe die iemanden zich onderling verhouden. Goed dat het goed was.

“Hij zei ook nog” ging het meisje verder “dat de combinatie bij jullie niet zo normaal is, maar dat de dingen apart wel lekker waren bereid”.

“Dat is wel Slow” zei mske tegen M. Want dat had hij tegen haar ook gezegd bij het eten van: dauphin gratinois gratin dauphinois met rode kool en een soortement van stoofvlees of goulash.

Previous

Opgeruimd staat netjes

Next

De voorbereidingen

10 Comments

 1. Ik heb het gezien en het líjkt wel wat op een baard hoor..meer dan op een snor eigenlijk hehe.
  Rode kool wordt hier vaak gegeten met hachée..stoofvlees met veel uien..waarom ze er gegratineerde aardappelen bij gaven snap ik ook niet..da’s niet gebruikelijk..dat vond de kok zélf zeker lekker! haha!

 2. ms

  Tja, het lijkt wel maar het IS een snor. Slow’s garnituur is wel enig in zijn soort als ik zo wat rond google.

  Ik heb een kleine aanpassing gedaan. Vermits er iemand in de groep beweerde dat het geen stoofvlees was maar goulash heb ik dat er even bij vermeld. Maar volgens de overgrote meerderheid was het wel stoofvlees.

 3. Goulash is ook stoofvlees..maar dan met veel paprika en tomaat hè..dat is wel heel erg herkenbaar door de oranje saus hoor. Maar daar zou ik alleen rijst bij eten en echt geen rode kool..yuckkkk!

 4. ms

  Daarom dat ik het bij stoofvlees houd. Haast iedereen uiteindelijk, behalve ene die het altijd beter wil weten.

  Maar het is waar. Elk afzonderlijk was alles lekker en goed klaargemaakt, maar de combinatie was, voor ons, niet gebruikelijk. Het meisje dat het er tegen mij over had vond daar blijkbaar niets abnormaals aan.

 5. Ps.. de wolfmannen in de film Wolverine..daar lijkt het wel wat op hehe die haargroei.

 6. Wat? niet mee eens? hehe!

  Dat meisje was dan blijkbaar andere dingen gewend dan ik..want die combi doet óók bepaald niet echt Hollands aan hoor!

 7. bea

  Stoofvlees en rode kool lijkt me gepast…behalve die dauphin patatten. Maar ik zou het opgegeten hebben, is inderdaad lekker alles apart Hahaha, altijd gevaarlijk als je het over iemand hebt als je niet weet tegen wie je het zegt.

 8. Ach als je uitgehongerd bent zal het er niet toe doen hoe die combinatie is.

 9. stoofvlees of goulash,

  àls het maar lekker is !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén