Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De binnenrijvers

“Wij gaan nooit op pensioen geraken” zei mske toen ze het artikel las over 70-plussers die ook moeten kunnen werken. Nu niet dat mske zinnens is van op pensioen te gaan als ’t niet echt nodig is, maar het is wel deze generatie die altijd uit de boot valt.

Zo wist Slow ergens deze week te zeggen dat het niet goed ging me het pensioensparen, vooral voor de 50-plussers zag het er niet zo goed uit maar voor de jongeren was er geen probleem.

Wil er nu eens iemand achter mijn oren krabben want terwijl ik zit te tikken gaat dat niet.

De jongeren? Ah neen, die mogen eerst nog tot hun 70ste aan pensioensparen doen om dan te horen zeggen dat er een probleem is, dat ze nog tot hun 90ste moeten kunnen werken en dat het geld van het pensioensparen verdampt is.

Previous

De ijsstoel

Next

Memories are made of this

2 Comments

  1. TITEL: g-man kennis
    het gaat hier over de pensioenfondsen die beursgevoelig zijn, door de malaise van de laatste maanden zijn die zowat veertig procent in waarde gedaald, iemand van boven de vijftig met zuks fonds kan dus naar alle waarschijnlijkheid deze daling niet meer ondervangen, de jongeren daarintegen…moeten hopen op geen latere beurscrash of verstandig zijn en gewoon iets met een vast, lager rendement en kapitaalsgarantie nemen, hmmm nog allemaal eens zelf lezen, miljaar heeft koenie dat allemaal geschreven, tegen zijn natuur.
    koenie kiplekker,buitendrijver, groet.

  2. Lol
    Mijn jongste schoonzusje werkt in een bejaardentehuis. Die grapt nu al dat de verzorgers ooit ouder gaan zijn dan de bewoners…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén