Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Veranderingen van de laatste snik

Toen de man van de ramen hier deze week was en afsprak om vandaag de profieltjes te komen zetten en de andere afwerkingen te komen doen, was dat goed voor Slow en mske. Ze willen toch niet met de auto weg en zodoende besloot mske van maar door te werken dit weekend.

Toen ze deze morgen opstond, de gsm had om 8u gebiept, voelde ze zich absoluut niet uitgerust. Slow had nogal ferm gehoest deze nacht.

Eens hier vertelde Slow haar dat de man van de ramen had gebeld om te melden dat hij maandag zou komen. Er had iemand afgemeld voor maandag. Het was goed voor Slow en mske. Eigenlijk is het altijd goed voor Slow en mske. Daarmee ook dat ze pas na drie maanden uit hun krammen schoten bij die van de elektriek. Begrijpelijk dat de man liever zijn weekend vrij houdt, als hij ’s maandags niet moet werken.

En óns weekend? “Ach, dat halen we in de loop van de week wel eens in” zegt mske. Maar dat heb ik haar al zo dikwijls horen zeggen.

Previous

Werkaanbieding

Next

De aandelen van de cola light zijn gezakt

1 Comment

  1. 09-02-2008, 23:53:57

    Heb hier niks gezien over postekens die iets negatiefs over Slow vertelden.De ganse blog leest en oogt als een stripverhaal,als ms al geen verkapt pseudoniem van een stripmaker is die hier even extra wat komt rondtoeren,dan heeft ms toch alleszins veel kwaliteiten die dat mogelijk zouden maken.

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén