Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als ’t kind maar een naam heeft

Niet dat mske er wat mee inzit wat ze op een festival gaan spelen of zo, maar als ze er dan toch een naam willen aangeven moeten ze toch echt wel zorgen dat de vlag de lading dekt.

Maar nu hadden ze het op de radio over Rimpelrock en over een festival voor 50-plussers. En op de achtergrond klonk schlagermuziek. Bovendien werden daar ook weer een paar namen genoemd, die dan wel bekend zijn maar die niks met rimpel of met rock te maken hebben.

Ook 2.000 senioren uit 12 rusthuizen konden het gebeuren volgen. Goed, goed, 80-plussers dan, al kloppen dan de rimpels wel maar de rock nog altijd niet.

De rockers die nu rimpels hebben, dat waren ruige gasten.

Previous

Weer zo’n dag

Next

Pyjamaparty – editie 2

9 Comments

 1. Tsss…het beestje moet een naam hebben inderdaad, maar dat ‘rimpel’ vind ik nogal onrespectvol en ‘rock’ is die muziek zéker niet! Tjonge…hoeveel mensen bij een duur reclamebureau zouden dáár nou weer weken over gezweet hebben, over die naam? pffff!

 2. ms

  Hm! In elk geval is Sam Gooris een iets andere kwaliteit dan Slade, Mud, Thin Lizzy en Uriah Heep bijvoorbeeld.

  Georges Baker kon ik vroeger ook wel appreciëren, daar niet van, maar die kwam hier eens op de Landense feesten en was een echte tegenvaller.

  Zoals gezegd, ze doen maar, want festivals zijn niet aan mij besteed.

  Sam Gooris verdorie!

 3. haha, ik vind rimpelrock nog wel een leuke naam. Maar veel rock is er idd niet aan.

 4. voila Mud moeten ze eens laten overkomen, of is die zanger overleden, k weet het niet meer
  Sam gooris jaaahaha dat is pure rock hé, manmanman

  maar kom t zag er heel gezellig uit toch, als ze zich maar amuseren, rimpels of niet, rock of niet

 5. bea

  Voor veel oudjes is Sam Gooris rock en als ze met hun armen zwaaien rocken ze Ik zou daar ook wel eens naartoe willen…eerst sparen voor wat extra rimpels

 6. ms

  Natuurlijk mogen ze zich amuseren. Niks op tegen. Maar dan moeten ze niet doen net alsof wij de doelgroep zijn.

  En wiegen en zwaaien, doe ik niet op commando. Applaudiseren trouwens ook niet.

  Maar die van Slade en Mud mogen allemaal afkomen. Dan moeten ze zelfs niet zeggen wat je moet doen.

 7. Ik vind nog wel een verschilletje zitten tussen Slade en Mud ook eigenlijk…en Uriah Heep zéker! Maar ja…misschien haal ik nu hardrock en gewone rock door elkaar hehe! Ik vind eigenlijk rock&roll leuker..Bill Haley en Buddy Holly en zo…denk dat die mensjes van 80 die ook beter zullen herkennen nog hehe!

 8. ms

  Ik ben ook geen kenner en er is wel degelijk een verschil tussen al die groepen ook.

  Rock & Roll vond ik vroeger leuker dan nu. Het is wat aan de brave kant eigenlijk. Maar dan moeten ze wel de minimumleeftijd optrekken.

 9. Ik vind die naam helemaal niet goed gekozen maar ja het is al gezegd het kind moet een naam hebben.Met rock heeft dat hele festival niks te maken en het is wel een beetje zielig als ze vorige jaren mensen in rolstoelen vooraan zetten en een paar oude boma’s op stoelen om het toch te doen rimpelen!! (begrijp me niet verkeerd hé,ik gun het al die mensen hoor)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén