Ondanks dat Bollie en Zoneke beweren dat Amke en Ella soms wel ruzie durven maken, zijn Slow en mske daar eigenlijk nog niet dikwijls, om precieser te zeggen denkelijk nog nooit, getuige van geweest.

Gisteren speelden ze beebie en toen het gehuil van de beebie licht van toon veranderde keek mske op en zag Ella uiterst beduusd naar Amke kijken terwijl Amke op huilerige toon haar uitleg deed. “Stop!” zei mske want voor een huilerige toon heeft ze een tolk nodig en aangezien die niet, nooit, aanwezig is, vraagt ze dat de persoon in kwestie, in dit geval Amke, de uitleg doet in een normaal gesproken mensentaal.

Het verhaal begon met: “Ella heeft …” Ella keek nog sipper. Wat was er gebeurd?

Ella heeft een woord gezegd, waardoor ik naar Ella keek, waardoor ik mijn vinger tussen de deur heb gestoken terwijl ik die dichtdeed”.

Zeer logische verklaring, Zeer geloofwaardig ook.

Nu kunnen we hier natuurlijk nog het ganse verdere verloop van het verhaal aanbreien maar dat doen we niet. We gaan eindigen met te zeggen dat het verhaal eindigde toen ze met vier een zelfgemaakt danske maakten op een zelfgemaakt aireke.