Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Iets plezant en iets mopper

Een vlinder fladderde in de wei
Toen reed ons Slowke daar voorbij
De vlinder dacht: “maar niet met mij”
En vloog voor Slowke uit zo blij.
Vrij naar Miel Cools

Eigenlijk wou ik vandaag wat anders zeggen, een beetje mopperen om zo te zeggen. mske was niet zo blij toen ze merkte dat haar reacties niet doorkwamen. Die lorejassen van de ex-blogdienst bakken er dus nog steeds niets van.

Zo reageerde ze bij Bea, als eerste, op tees. Ze schreef dat haar rebelse maag dan toch voor iets goed is, want die verwittigt na x-aantal van die dropkes dat het genoeg geweest is.

Meestal gaat mske niet kijken of die reactie er staat. Nu dus wel. Ze stond er niet. Nu vraagt mske zich af hoe dikwijls die lorejassen van de ex-blogdienst haar reacties wegmoffelen.

Previous

’t Zijn krakken!

Next

Heb dan eens je camera niet bij

3 Comments

  1. Hij staat er inderdaad echt niet. Niet omdat ik je niet geloofde dat ik ben wezen kijken hoor..maar mijn zussies klaagden de afgelopen dagen ook dat hun reakties er niet doorkwamen en toen zag ik ze dus gewoon wél. Moesten ze blijkbaar eerst de pagina verversen om het ook te kunnen zien. Echt wel waardeloos zoals het de laatste tijd weer gaat ja..ik vraag me soms ook weleens af hoeveel reakties ik daardoor mis..want je weet het zelf niet hè.

  2. bea

    Ai…nee ze staat er niet. Ik ben het zelfs gaan checken bij ‘alle commentaren’ omdat het al eens gebeurde dat ik daar een reactie zag die niet op mijn blog zichtbaar was (tot ik die reactie nog eens ‘opsloeg’). Spijtig maar het is geen drama….zolang je niet denkt dat ik de reactie verwijderde. Dat zou ik dus nooit doen, het is maar dat het geweten is

  3. da’s waar ook ik heb daar nog blog (een paar zelfs) dat ik eens moet gaan opheffen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén