Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Volgend schrijven

Awel sé, we gaan nog eens een vervolg breien aan dat van die wanbetaler. Ah ja, want als daar dan nog wat achteraf gebeurt, heb je nog stof voor een stukske te schrijven. Dat peis ik daarvan.

mske had dus dat aangetekend schrijven gestuurd, zonder gevolg. Dat dachten wij hier toch. Maar toen ineens op 10 oktober kwam er een onverwachte mail van de deurwaarder waarin stond dat het bedrag mske stond toe te komen en dat hij dat met volgend schrijven ging storten.

Raar klappen dat die mannen toch doen hé. In plaats van dat eens op een normale manier te zeggen.

Nu ja, mske zat er niet echt achter en wou dus efkes afwachten, maar toen bedacht ze dat zij dat volgend schrijven misschien moest schrijven, dus belde ze op en vroeg of er enige actie van haar kant vereist werd. Dat werd er niet. Dat geld zou logisch gezien op het einde van de week, volgend op die mail op haar rekening moeten staan, maar voor alle zekerheid moest ze toch het begin van de week daarop rekenen.

Die vrijdag kreeg ze een mail met de vraag om even haar rekeningnummer op te geven. Dat stond toch op die facturen? Afin, het kan altijd zijn dat ze voorkeur had voor een andere rekening.

Toen het donderdag werd van de week daarop belde ze nog eens. De opdracht was doorkekeven maag de bank had de lijn nok niet wit kemaakt. Het is overdreven maar je hoorde het wel. Hij bedoelde dat de opdracht bij de bank was die het bedrag blijkbaar nog niet had gestort.

Het was er wel de volgende maandag. Als volgend schrijven zo lang duurt kan mske in het vervolg het beter te voet gaan halen.

Pas op hé, dan is ze nog blij dat ze niet moest investeren om er aan te geraken.

Previous

Geblèr in de nacht

Next

Wat dachte nu?

1 Comment

  1. Langzaam maar gestaag hehe.. maar je hebt het.. da’s al meer dan waar je op rekende hé!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén