Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zoektocht in het zwembad

Ella plonsde het bad in en haar nieuwe zwembril schoof omhoog. Die moest nog wat aangepast worden. Ze zwom naar het ondiep en haalde met een zwiep haar zwembril van haar gezicht.

Ze keek geschrokken. “Ai! Mijn oorbel” zei ze. Ze hadden ineens een déjà vu. Amke had dat ook eens gehad en toen hadden ze het ding zien liggen en aan vriendelijke man gevraagd om het even op te duiken. Want al kunnen ze hier goed zwemmen, duiken komt er niet aan te pas.

Gelukkig lag ze nu in het ondiep en slaagde Ella er na een paar pogingen toch zelf in om het minuscule dingetje op te halen. Oef zeg! De zwembeurt was gered.

Ze haastten zich naar het diep. Ella plonsde het bad in en Amke riep uit: “Ella! Je badmuts”. Tja, hier in Landen is dat ook nog altijd verplicht. Ella greep en greep maar kreeg de badmuts niet vast. Ah neen, die zat vast onder dat riempke van die zwembril. Nu ja, het was een beetje hilarisch maar meer ook niet.

Luc plonsde het bad in, kwam boven en zei: “mijn zwembril!” mske zocht de bodem af. En ja, daar lag hij te liggen, zo mooi daar beneden op de bodem. Ze heeft dan maar aan een paar jongelui die daar aan het duiken waren gevraagd om die zwembril op te halen. Die deden dat natuurlijk direct.

“Wie gaat nu zijn zwempak verliezen?” vroeg Luc.

Previous

Stalker

Next

Spielerei met filmmateriaal

3 Comments

  1. Maar duiken.. da’s toch niet moeilijk?
    Maar ja.. als je een zwembril nodig hebt om onder water te kunnen zien en het is die bril die je verliest.. hehe dán lukt dat duiken al helemáál niet natuurlijk!
    ( wij noemen een zwembril trouwens een duikbril hahahaaa!)

  2. ms

    Wij maken een verschil tussen een zwembril en een duikbril.

  3. En is er iemand zijn zwempak verloren

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén