Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vakantieplannen

Het is al vele jaren geleden dat ik besloot dat ik niet met een vliegtuig op vakantie zou gaan en dat omdat die van Zaventem altijd precies die tijd van het jaar gebruikten om te gaan staken. Jaar na jaar deed het zich voor. Vandaar dat ik hen niet verder wou irriteren en hen in de toekomst zou vermijden.

Wat doet zich nu voor? Vorig jaar gingen we naar Schotland via Calais en we zagen de asielzoekers en we vonden het maar eigenaardig dat men daar liet betijen.

Dit jaar bij het boeken van de boot zat het nog snor, pas daarna begon het. Ze gingen staken in Calais, ze legden blokkades op de autosnelwegen, ineens wordt dat asielzoekersprobleem onder de loep genomen.

Het rommelde wat in mijn bovenkamer, we rijden nu niet met een vrachtwagen, maar stakingen en blokkades? Zodoende vraag ik me nu af: “moeten we in de toekomst ook Calais gaan mijden?”

Want ja, Schotland zie je niet zomaar op twee weken tijd, zeker dat Edinburgh en Loch Ness ook weer uit de boot zijn gevallen.

Previous

Absurdjes

Next

Gasboete

1 Comment

  1. gettie

    Hopelijk probleemloos over / onder de plas geraakt naar de overkant !

    ot : ik moest mijn gegevens opnieuw invullen vooraleer te reageren .

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén