Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tellers die er niets toe doen

Even bijsturen! Niet dat die teller ons interesseert. Zo gingen we vorig jaar ergens in december eens kijken hoe het zat en zagen we die naar de 50.000 neigen. En dat was na bijna anderhalf jaar bloggen.

Toen gingen we, eerlijkheidshalve af en toe nog eens kijken of hij nog altijd vooruitging, maar we vergaten dat uiteindelijk weer, tot de dag dat we roze werden en toen dachten we: “o jee, op minder dan een jaar!” Roze betekent 100.000. Op hoeveel hij nu staat? We zouden het verdorie niet weten. Volgend jaar in november zullen we nog eens gaan kijken. Tja, 150.000 gaan we niet zo maar laten voorbijgaan.

En aan die lammeling daar beneden … blijven draaien verdorie!

Previous

Putten met deksels

Next

Vel

1 Comment

 1. 08-12-2005, 14:42:08
  die lammeling
  is lam, alles op nul en draaien deed ie ook al niet……..

  Han

  —————————————————————————–

  08-12-2005, 14:49:18
  Aha !
  Maar we houden hem in het oog en we hebben hem vandaag al drie keer op staande slapen betrapt.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén