Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gewoon … iets van niets

Als men mij nu zou vragen wie mijn favoriete acteurs zijn -vroeger vroeg men dat wel eens, nu minder- zou ik er niet moeten over nadenken wat ik zou antwoorden.

Mijn favoriete acteurs op dit moment zijn namelijk allemaal actrices. Tot dat besef kwam ik ergens deze week bij het bezien van een stuk ellende van een film waar een paar grappige fragmenten in zaten maar ook die ene actrice.

Moet ik nu even opsommen? Neen, dat doe ik niet, dat doe ik nooit. Ik zou zomaar iemand kunnen vergeten. Laat het volstaan dat ik vertel dat de oude(re) garde de boventoon voert: Dame Judi Dench, Kathy Bates en Brenda Blethyn.

Acteurs? De favorieten blijven Sean Connery en Harrison Ford. Er wordt bij de nieuwe lichting te veel gekeken naar het wasbord dat ze kunnen laten zien.

Previous

Licht in donkere tijden

Next

Op Verloren Maandag …

8 Comments

 1. Het wasbord, ja, en dan zie je dat ze in werkelijkheid niet echt indrukwekkend zijn. Dun, niet te groot.
  Dat las ik ergens. Gezien de gezondheidsmanie zou het best waar kunnen zijn.

 2. Ik ken geen namen van acteurs van de huidige generatie. Mijn vrouw kan er nog een hoop opnoemen waar ik dan weer geen gezicht op kan plaatsen.

  • ms

   Ik weet niet waar de huidige generatie begint. In elk geval ken ik geen acteurs die je bij “jonge” acteurs kan rekenen.

   De meesten zijn ± 50, de twee jongste die ik opzocht waren 40. Echt wel “piep”.

   😏

 3. Ik vind nog steeds Tom Hanks top!

 4. elsje

  Sean Connery , Sophia Loren, Catherine Deneuve. Geen plastic fantastic types maar echte acteurs. Ik zag laatst de film der Fall Colini met Franco Nero…aanrader

  • ms

   Inderdaad, nu zijn er andere factoren die spelen bij het kiezen van de cast: een hoog Barbiegehalte, van de ruggengraat vallen en piano spelen op het wasbord.

   Kunnen acteren? Verwaarloosbaar.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén