Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zo, ze zijn officieel geopend. Nu kan het plannen en schiften beginnen. Want ja, alles bekijken we niet. Er zijn de sporten die ons zo niet liggen. Er zijn de sporten waarvoor wij het zouden laten om te gaan liggen … in ons bed wel te verstaan.

Tijdens die weken bekijkt Slow elke morgen wie, wat en hoe laat. Daar wordt dan echt wel rekening mee gehouden bij het werken. Zo tussen het werken door efkes een honderdmetertje of twee gaan meepikken, dat moet kunnen.

Morgen kan het nog relax, dan werken we niet. Misschien kamperen we wel bij de koers.

Previous

Het is van horen zeggen

Next

Een goed excuus om het er eens van te nemen

9 Comments

 1. Zo..jullie zijn best wel fanatiek! Ik zap..en als ik iets zie wat ik interessant vind blijf ik hangen! Maar er zijn wat Nederlanders die ik wel wil zien..de zogenaamde medaillekanshebbers..Epke Zonderland ( turnen), Marianne Vos ( wielrennen)..en het hockey vind ik altijd wel spannend om te zien..toch ook eens goed in de tv-gids kijken!

 2. ms

  Dat is het juist. Wij moeten plannen want zappen zit er hier niet in als het werkendag is. Dus kijken we eerst wat we nie willen missen.

  ’s Avonds of zo kijken we wel naar wat ze op dat ogenblik aan het presteren zijn, al moet ik zeggen dat ik wel graag zwem maar niet graag zie zwemmen.

 3. Heb net wel wat beelden van het vrouwenzwemmen gezien..maar Epke vond ik spannender hehe..hij moest als eerste en deed het niet slecht..hopelijk door naar de finale..maar dat weten we pas om 11 uur vanavond..!
  De koers die nu bezig is vind ik niks..di lui rijden allemaal voor Cavendish zowat..waarom telt het teamgeld nog..ik dacht dat bij de OS alleen amateursporters (dus onbetaald) mee mochten doen?

 4. ms

  Ons Charline (Van Snick ) is al naar de halve finale, maar dan in de judo, en onzen Tim (Maeyens) ook.

  Dat fietsen? Zei ik net hetzelfde. Dat ze die beroepskoereurs er mochten uitgooien. Ze mogen dan nog spreken over een ploeg per land, je weet wel: wiens brood men eet …

  En de reporters gaan daar in mee. Die hebben het ook altijd over de (betalende) ploeg in plaats van de landenploeg.

  Het ging er inderdaad eerlijker aan toe indertijd met liefhebbers/amateurs, maar dat zullen ze niet zo spectaculair gevonden hebben zeker.

 5. Dames estafetteteam is door..yeahh en in de finale zwemt Kromowidjojo pas mee…yeahhh..medaille here we come!

  Ik heb hier nog geen andere naam uit de monden van de commentatoren horen komen als Cavendish..heb de hele man nog niet in beeld gezien, maar de rest rijdt er volgens mij voor spek en bonen bij..?

 6. ms

  Wij hebben een bronzen medaille beet met Charline en ik dacht even dat dat jullie ook een bronzen hadden in het wielrennen. Maar het was een Noor, geen Nederlander. Dat oranje-achtige pakje van die Alexander Kristoff had me op een dwaalspoor gezet.

  Stomme koers. Eén geluk, MarK Cavendish heeft het niet gehaald. Nah! De Britten ook niet. Nog nàh! Aleksandr Vinokourov wél. Dat is niet nàh! Dat is poeh!

 7. Ik zag een stukje BRT net na de finish..allemachtig..het leek wel of er iemand dood gegaan was tijdens die koers! En daarna kwam Chavanel binnen..en die was gevallen..en die moest uithuilen op een schouder..wat een emoties! pfffff

 8. ms

  Ah, maar daar keek ik dan niet meer naar.

  Alhoewel … ze zijn toch onmiddellijk overgeschakeld naar judo? Hm, mogelijk heb ik door mijn eigen commentaar en die van Slow, die van hén niet gehoord.

 9. We hebben een zilveren medaille..en ze waren er niet eens blij mee die zwemsters..pfff!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: