Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De luster

Toen we hier kwamen wonen hingen hier nog lusters en deze hier, een lelijk, mottig ding, is blijven hangen omdat deze plaats, die nu dienst doet als buro, later de eetplaats moet worden. Maar eigenaardig genoeg springen die peerkes van dat ding zo constant kapot dat mske vanmorgen zei van toch maar de luster van de eetplaats op te hangen, want die geeft dan toch een beter licht.

Nu weet Slow toch niet meer waar hij de lamp van die luster gedaan heeft zeker en mske vindt het belachelijk om voor een paar lampen of voor één lamp naar de stad te rijden. Dus wou ze in afwachting een reserve spot in die oude, lelijke luster. Scheen dat ding naar omhoog, maar nu heeft Slow gemerkt dat de armen van die luster kunnen gedraaid worden en in plaats van een oude, antiekaandoende mottige luster, hangt hier nu een oude, hypermodern geconstrueerde, mottige luster, maar hij geeft tenminste licht.

Previous

Advocatenklap

Next

Trauma

1 Comment

 1. 19-02-2004, 13:35:56
  oef
  dan is het lusterprobleem dan toch in orde gekomen en kunnen jullie weer volle bak computeren. groetjes
  http://weefsnitje.skynetblogs.be
  weefsnitje

  —————————————————————————–

  19-02-2004, 20:16:56
  luster
  Van nood een deugd maken.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: