Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De houdbaarheidsdatum

Vandaag is het 27 januari 2020. Je zou het niet zeggen als je de datum bekijkt.

Vandaag 27 januari 2020 heb ik me aan het uitwerken van ideeën gezet. Voordeel van deze concepten is dat ze geen houdbaarheidsdatum hebben, zoals het bericht dat vandaag 27 januari 2020 verscheen. Neen, ze vallen best te bewaren voor een dag zonder bloginspiratie of voor de dagen dat we op vakantie zijn.

Deze verdwijnt nu in de kastdeur samen met de andere, die voorzien zijn voor de meivakantie, netjes gesorteerd dag op dag zodat ze er niet holderdebolder uitrollen maar gewoon de een na de ander hun opwachting maken.

Vandaag 8 mei zit de vakantie er op. Na het ontbijt laden we de auto en rijden huiswaarts. Morgen is er weer eentje vers van de pers … over de vakantie waarschijnlijk.

Dat het ondertussen goed fout ging weet eenieder wel, dat de vakantie niet doorging ook.

De logjes die in de planning stonden voor tijdens deze vakantie zijn verwaaid met de wind. Slechts één ervan verscheen gewoon zoals voorzien, andere werden ingepland voor een -hopelijk- volgende vakantie of staan nog gewoon in de file en twee heb ik er gewoon uit gekegeld.

Ze waren toen wel goedgekeurd maar nu vind ik ze gewoon over datum.

Previous

Op 7 mei …

Next

Niets is niet niets

6 Comments

 1. Dat heb je lgrappig in elkaar geschoven.
  Bewaar toch maar alle concepten, met wat aanpassingen zijn ze vast wel bruikbaar.

  • ms

   Dank je. Ik vond het jammer om het weg te gooien.

   Die andere? Twee onbenulligheden waarvan er eentje terugslaat op een voorval uit november en het ander eigenlijk over “iets en niets” gaat.

   Ze staan nog in concept, inderdaad, je weet maar nooit.

 2. elsje

  Wie wat bewaart…zo heb je er toch nog een leuk en leesbaar logje van kunnen maken. Zo zie je maar de wereld kan helemaal anders in een tijdbestek van een paar maanden.

  • ms

   Het stond ingepland voor vandaag en mits enige aanpassing vond ik het wel kunnen.

   Onze wereld is niet zozeer veranderd maar het op stap gaan vereiste toch enig planwerk dat nu ook wegvalt en een mens andere bezigheden moet zoeken.

   Ik plan al voor 2021 … echt goe bezig …

 3. Leuk om concepten vooraf te maken. Je kan ze steeds aanpassen aan de veranderde omstandigheden. En veranderd zijn ze ondertussen dankzij dat virus.

  • ms

   Meestal doe ik dat niet.

   Als ik een idee heb noteer ik dat gewoon met een woord of twee in “Concepten” en schrijf het pas uit als ik het wil gebruiken of als ik aan de planning voor tijdens een vakantie begin.

   Nu? Met corona? Nu staat alles al uitgeschreven met afbeelding en al er bij.

   Meestal post ik wel die welke ik de avond er voor schreef.

   Gelukkig maar want anders zou ik ’s morgens meer werk hebben met beslissen welk log er de volgende dag komt dan met beslissen wat ik die dag zou aantrekken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén