Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De aap komt uit de mouw

Slow en mske kunnen nogal toeren uithalen op de slaapkamer hoor. En al wie nu verkeerde gedachten krijgt heeft een dirty mind.

Het zit zo. Heel lang geleden hebben Slow en mske eens een aap geschoten. Dat was op de foor natuurlijk. Die aap hing zo zalig aan een stokske te zwieren dat mske hem hier, ter decoratie, boven op de overloop aan de verlichting had gehangen.

Toen de werken hier begonnen vond Slow dat maar een raar zicht, die aap aan de luster. Maar nadat die werken gedaan waren heeft Slow die aap aan de luster van de slaapkamer gehangen. En daar hing die nog.

Hing? Jawel! Want wat gebeurde er ergens vorige week?

Het winterdekbed en het zomerdekbed hangen met een knijper aan elkaar vast. Soms lost die knijper en dan kan het gebeuren dat bij het beddenopmaken de ene of andere van die dekbedden wat hoger of lager komt te zitten en dat vindt mske niet aangenaam. Ze gingen dat dus eens arrangeren.

Ze pakten elk een hoek van dat dekbed vast en schudden dat op. Maar hun eerste schud ging wat de mist in, tistezeggen dat één van beide te vroeg was. Het kan natuurlijk ook dat de andere te laat was. Resultaat? Die aap heeft me daar een optotter van dat dekbed op zijn apetoot gekregen en heeft zich dan maar laten vallen.

“Goh” zei Slow de gevallen aap in ogenschouw nemend “zo zou de luster ook nog naar beneden komen”.

Gelukkig mankeerde de aap niks. Het was enkel het touwtje van zijn tak dat zo een beetje over was.

Previous

Een moeilijk mens

Next

Inkom voor buiten

7 Comments

 1. Gettie

  In je eigen slaapkamer met je eigen geliefde kan ons toch geen dirty mind geven hé, hahahaha.

  btw, is dit een beer of een aap?

 2. ms

  Dat is een aap! Een beer heeft zulke flokke benen niet.

 3. Mske ik geloof dat het opschudden van dat dekbed nogal fors gebeurde Als ik een dekbed opschud kom ik niet tot aan de luster !Of hangt die luster misschien zo laag ?

 4. ms

  Neen, Slow komt zo hoog.

 5. Volgens mij was jij de eerste met a dirty mind..jij schreef het meteen al..en toen hadden wij het nog láng niet kunnen denken!

 6. ms

  Ik wist dat jij daar zelfs niet zou moeten over denken! Dan moest ik wel rap zijn om de eerste te zijn.

 7. Nee, hij komt niet uit de mouw, maar valt uit de lucht. Maar op een dekbed is de landing gelukkig zacht, nietwaar …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén