Wizzewasjes

Dubbel gebubbeld

Een groots geschenk

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdedigingsmechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken.

Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.

mske kreeg een kleine sodaliet die ze overal kon dragen. Op het kaartje dat er bij zat stond dat sodaliet stond voor logica en inspiratie. Wist de schenker dezes dat je mske meer pleziert met logica en inspiratie dan met een supersonisch strijkijzer?

Previous

Het volkswagenbuske van de beenhouwer

Next

Beveiligd: Het voorval

3 Comments

  1. Vast wel..wie wil er nu een strijkijzer kado krijgen??

  2. Een schenker die de krijger kent

  3. De schenker kent jou beter dan je zelf vermoedde!!

Wat denkte daarvan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: