Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De show van het eind van het jaar

Waar mske vroeger uit de zetel zou zijn gerold van het lachen, bij manier van spreken dan, vindt ze Geert Hoste nu niet meer grappig. Zo af en toe vertelt hij nog eens iets waar ze haar mondhoeken voor omhoog kan trekken maar lachen? Neen, niet echt.

Slow vertelde dat hij nog een andere show had opgenomen. Je kon nooit weten.

“Hij praat te snel” dacht mske. Dat deed hij niet echt maar hij zat met dat Antwerps accent waar je toch even moet aan wennen. En toen vond ze dat hij haar een beetje aan Nigel Williams liet denken. Dat kan niet anders, als je leest dat Nigel Williams hem heeft aangemoedigd.

De show was niet stuntelig maar liep niet zo vlot als die van Geert Hoste, mogelijk heeft Geert een vlottere manier van doen. Maar toch, mske lachte, zoals ze allang niet meer met Geert moeten lachen heeft.

Michael Van Peel zal hier nog opgenomen worden, zeker en vast. Ah ja, want naar shows zelf gaat mske niet. Wat heb je er aan om achteraan in een grote zaal daar vooraan een zwart streepke uitleg te zien geven.

Oh ja, nog iets, hij begon de show met te zeggen dat hij een filmke had gezien, een filmke over drie jagers die het vlees van vijftien leeuwen afpakten. Dat vond hij grandioos. mske zocht het op youtube en was sprakeloos.

Previous

John Luther

Next

De bolle(n) van Zwolle

3 Comments

  1. Heb die Geert Hoste wel gezien.. en heb er soms toch wel om moeten grinniken. Vooral als zijn ‘slachtoffers’ in de zaal zaten en zuur mee moesten lachen, zoals die stevige politica.

  2. We krijgen er te veel van en overdaad schaad, zo is het met alles. Geert Hoste heb ik nooit moeten hebben, hij wordt zo op gehemeld dat hij naast zijn schoenen loopt (mijn idee)

  3. Van Peel is me niet bekend.Die naam zal ik onthouden. En wat Liliane schrijft is ook waar ‘overdaad schaadt’ De shows van Hoste brengen geen vernieuwing meer.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: