Na een week zichzelf overtuigen om toch maar te opteren voor die cortisone spuit, belt mske naar de dokter en krijgt een snauw van: “vandaag zit mijn man wel niet op afspraak hé”. Slik!

Nu ja, de uren zijn gewijzigd en mske heeft een kaartje, maar die verdomde dokter heeft met de hand zelf op zijn planning in de wachtzaal wijzigingen aangebracht en die staan natuurlijk niet op mskes kaartje.

Dus zegt mske dat het dan niet hoeft en wil afleggen, waarop het mens zegt: “wat niet wil zeggen dat je niet mag komen, kom dan om 18.30u”. Maar nu heeft mske helemaal geen zin meer in die spuit als die moet gezet worden door iemand tegen zijn zijn.

Als je de dood overleeft is er gewoon geen plaats meer voor je! Zo simpel is dat. Net zo simpel als alle andere dingen bij een ander zijn maar niet bij mske.