In de kliniek waren ze goed op tijd. Ze waren goed op tijd ingeschreven en ze zaten goed op tijd in de juiste wachtzaal. Dat de dokter op het uur van de afspraak nog eerst iemand anders riep wou dus zeggen dat de dokter een lichte achterstand op zijn schema had.

Dat is niet erg. Wat wel erg -of toch zo wat ± erg- is, is dat er in die wachtzaal ene zijne gsm afging. En hij nam op. En hij begon daar zomaar in die wachtzaal een tractor van het type SE te repareren. Jawel hoor! Onderaan die tractor hé, rechts, daar zit een valve en die moest daar uit! Aaaah als die aan de andere kant van de telefoon dat niet zag, dan keek die niet goed. Opnieuw dus maar, onder die tractor in de breedterichting zit achteraan een valve voor de achteruit en die moet daar uit. Ja? Ja! Wel dat kan je proberen met een magneet. Maar dat kan zijn dat dat niet lukt, want dat kan een composietsamenstelling zijn en dan werkt een magneet niet. Dan moet je een tang nemen waarvan de bek opengaat als je ze gebruikt en zo moet je dat daaruit krijgen.

Dat is een zeer korte versie van de feiten en of ze nu 100% juist is, dat weten we ook niet, want Slow en mske lagen tenslotte niet onder die tractor! Dat ik dat hier mag vertellen is die man zijn eigen schuld, zegt mske. Wie doet dat nu zo in de wachtzaal van de kliniek?

Ondertussen kwamen er nog twee koppels van achteraan in de gang tot voor de wachtzaal en begonnen daar uitgebreid afscheid te nemen. mske dacht dat ze nog gingen kussen ook, maar dat zullen ze zelf er over gevonden hebben.

“Zijn wij nu in de kliniek of in de wachtzaal van de staasse?” vroeg mske aan Slow.