Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hier niet

“Mama” zei Zus “ik ben iets kwijt” en ze begon over borduren en tafellakens en borduurringen. “Ow stop” zei mske “je spreekt over dingen die meer dan tien jaar geleden zijn”. “Ja” ging Zus verder “maar die TV hangt mijn voeten uit en ik wou terug aan het borduren gaan”.

Blijkt dat ze dingen kwijt is die mske haar jaren en jaren geleden gegeven heeft en dat na in totaal een verhuis of drie van Zus en één van mske. Bovendien heeft ze ondertussen nog op kot gezeten ook. Wie weet waar die dingen zitten. “Hier niet” zegt Zus en dat klinkt nogal bekend in mskes oren.

Previous

Aanhangsels niet gewenst

Next

Scheve toestanden

1 Comment

 1. 04-02-2006, 21:51:35
  ***
  Heb het nog niet aan de hand gehad wat je in je vorig postje zegt.
  Hoop dat dit dus ook zo blijft! ))))
  Fijne zondag morgen!
  http://lievekeh.skynetblogs.be
  lievekeh

  —————————————————————————–

  04-02-2006, 21:59:34
  Voilà,
  ben weer eens helemaal bijgelezen se en dat geeft een heel goed gevoel. Zou eigenlijk iedere dag even moeten overspringen, maar ben al eens door mijn knieën gezakt en das dus niet iets om iedere dag te doen. Maar mske (in casu Sloef) vertelt altijd heel veel en dan heb ik wat tijd nodig om dat weer bij te benen. En die boorduurdinges? Vind je dus echt nog wel in handwerkwinkels. Heb er mij ook ooit nieuwe moeten aanschaffen na ettelijke verhuizen. En die liggen nu weer in de lade (de NAAIlade, djzezus) weg te rotten. Interesse???
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

  —————————————————————————–

  04-02-2006, 22:05:15
  Borduren
  is jaren geleden dat ik het deed. En Zus is al naar een borduurwinkel geweest om iets nieuw te kopen maar daardoor dacht ze weer aan een tafelkleed dat ze ooit van me kreeg en niet terug vindt.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d