Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waar zitten ze nu?

mskes gedachten zijn momenteel niet vredelievend. Ze sluipen door haar hersens en zoeken dingen van lang geleden. En ze hoort nog de schampere, neerbuigende woorden. En ze ziet nog de arrogante gezichten. En mskes gedachten dringen aan om die betweters van 25 jaar geleden te zoeken om haar mening en de huidige stand van zaken in hun gezicht te gooien.

Waar gaat het om? Zoneke had als klein manneke de ene oorontsteking na de andere en dat kwam door zijn amandelen. Dat heb ik hier al verteld.

En wat zegden die zjust afgestudeerde doktoors met hun air van alles-te-weten? “Die amandelen zijn daar voor iets nodig zenne madammeke!” en “Als je die trekt dan krijgt hij gegarandeerd alle jaren een angine!”

Zoneke heeft nog altijd zijn amandelen en een jaarlijkse angine, mske daarentegen heeft geen van beide. Ondertussen trekt men de amandelen weer want blijkbaar klopte er iets niet in hun bewering van zo lang geleden.

En wat belt Zoneke net?

Hij heeft een oorontsteking!

Hij kon het vannacht van de pijn niet uithouden en heeft om één uur -niet 13u neenee- de dokter moeten bellen.

Previous

Stilte voor de storm

Next

O zo!

1 Comment

 1. 20-06-2004, 18:57:19
  modetrends
  Ook de wetenschap is onderhevig aan modetrends: wat vroeger algemeen aanvaard werd, kan plots niet meer. Men noemt dit vooruitgang. Als dan blijkt dat die voortuitgang soms al eens een achteruitgang is, dan kan dat bijzonder lastig zijn voor betrokken personen. Hopelijk vinden ze waarmee Zoneke eens definitief kunnen afhelpen van zijn gezondheidsproblemen.µ
  groetjes

  Flater

  —————————————————————————–

  20-06-2004, 19:08:09
  Niet moeilijk !
  Die amandelen weg halen ! Maar bij een kind van een jaar of zes is dat een peulschil maar bij een volwassen man is dat héél iets anders.

  ms

  —————————————————————————–

  20-06-2004, 23:34:35
  oeioei
  beterschap, zoneke en hopelijk niet te veel last meer …

  lucky

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén