Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Meisjes plagen is …

Toen Zus geboren werd had ze een geboortevlek, op haar voetje. Later viel die geboortevlek telkens onder de riempjes van haar sandaaltjes en soms had ze daar last van … maar dan meer last daarvan in haar hoofd dan aan haar voet. Zus vond dat dus maar een lastig iets en wou die vlek weg. Maar de dokters vonden dat onnodig. Er was geen gevaar aan de vlek, ze was enkel oppervlakkig met geen wortels naar het diepere weefsel, maar toch vonden ze het belachelijk om de vlek weg te halen.

En Zus zei: “als ik groot ben, laat ik ze toch weghalen”.

Zus is volwassen, de vlek is niet weg en toen mske nu enkele jaren geleden toch eens wou weten waarom Zus daar als kind zo een hekel aan gehad had, kreeg ze als antwoord: “omdat de buurjongen mij daarmee pestte; hij zei dat ik op mijn voet gedaan had”.

Previous

Te laat begonnen

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 12-08-2006, 14:13:30
  ))
  ’t is eigenlijk niet om mee te lachen, als kind zal ze daardoor wel afgezien hebben…maar wat kinderen al zeggen, als volwassene zou je er toch niet opkomen hé.
  saluutjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  12-08-2006, 18:02:44
  ***
  Mijn ex schoonzus haar dochter had zo’n vlek juist in de plooi van haar been ,dus achter de knie. Soms dacht men ook dat ze haar bevuild had. Ik weet niet of ze dat liet weghalen. Groetjes
  http://emmy.skynetblogs.be/
  emmy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: