Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Handdoek met bruine vlek

Ik pakte de handdoek van de stapel, douchte en schrok! Er was een bruine vlek, ø 7cm, op die handdoek. Een propere handdoek nog wel.

Wat meer was, er waren gaten in die handdoek. En door die gaten begon het te dagen. Er was ooit de handdoek met gaten die ik enkel gebruikte nadat ik mijn haar had geverfd. Die had ik altijd apart gehouden.

Hoe kwam die nu terug tussen de stapel propere handdoeken terecht? Kulleprul natuurlijk.

Maar het gaat zo niet aflopen. Want dat was nu de tweede keer dat die handdoek opdook, al worden vers gewassen handdoeken onderaan de stapel gelegd.

Deze keer gaat hij na het wassen direct de verstelmand in. Ik maak er gewone handdoeken van of gastendoekjes of schotelvodden. Nu niet dat gasten die doekjes zouden nodig hebben, wij hebben nooit gasten. Wat eigenlijk inhoudt dat die handdoek zou kunnen blijven waar hij is.

Ik weet wat het niet is, maar het ziet er wel zo wat uit. Ik ben geen gast, maar het stoort me wel.

Previous

Vertrouwen

Next

En hij kan nog véél meer

2 Comments

  1. Kun je geen duiveluitdrijver huren? ☻☻☻

    • ms

      Hij is zelfs mee verhuisd. Die laat zich zo snel niet bang maken.

      Voor één of twee fratsen per jaar gaan we er geen geld aan verspillen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén