Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vandaag

mske had zo een pozeke geleden aan de telefoon gezegd: “dat moet ik eens met Slow bekijken” en later had ze aan de telefoon gezegd: “awel ja, ’t is goed”.

Eergisteren werd hier een grote doos gebracht en Slow en mske hebben die uitgepakt en vandaag moest het gebeuren. Kan je geloven dat ik benieuwd was.

Ik ging mij dus op mijn gemakske bij hen installeren maar dat gaat blijkbaar zo niet want als ze dan met dat kaske naar dat ander kaske wijzen en ik zit daar tussen dan floept dat niet naar iets anders.

Van mij moest dat niet naar iets anders, ik wou voort naar PetPolice kijken maar Slow en mske wilden nog wat verder spelen met die kaskes want dat was nieuw. Ze hebben namelijk Belgacom TV, maar dat heeft niks te maken met die kwieten van die badjas maar wel met een promotie pack.

Nu moeten ze alleen dat boekske nog vanbuiten leren.

Previous

Het gelijk van de grote schreeuwers

Next

Brokkenpiloot

1 Comment

  1. en nu maar hopen dat alles goed werkt!Wil ik het nummer alvast geven van de helpdesk?hahaha

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: