Over en weer

Zaterdag … en ze zijn al op. Het zal weer een eenzaam dagske zijn want ze gaan straks naar Zoneke … eindelijk die betonblokken halen waar ze het al veertien dagen over hebben maar dat telkens uitgesteld wordt.

Slow ziet er op tegen en zegt dat luidop. mske ziet er op tegen maar zegt niet te veel, anders zou Slow haar misschien nog kunnen overhalen.

Waarom zien ze er op tegen? Simpel hé, die aanhangwagen komt van bij Zoneke en moet terug naar Zoneke, dat wil zeggen dat ze dat traject twee keer moeten doen, want die hier laten staan dat is niet zo simpel met onzen berg. En die los van de auto laten staan? Neen, dat ziet mske ook niet zitten, één of andere slimme zou die dan zomaar kunnen aanpikken.

Dus verstand op nul en gewoon doen.

One Comment on “Over en weer

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: